Hopp til hovedinnholdet

Jeg og mamma har kranglet så mye nå i et helt år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har det ikke bra hjemme i det hele tatt. Jeg og mamma har kranglet så mye nå i et helt år. Vi har bare vært frekke og barnslige mot hverandre og i dag gikk det så langt at mamma begynte å slå meg flere ganger på rad på hodet og ansiktet. Det er egentlig ikke den første gangen hun har slått meg, men idag slo hun meg så hardt at jeg har vondt i hodet. Alt startet da jeg måtte bytte skole pga mobbing...det er helt jævelig å komme hjem fra skolen. Jeg gruer meg til å komme hjem. Fordi jeg vet hva som kommer til å skje. Jeg orker ikke å bo hjemme, rett og slett! Jeg har lyst til å kontakte barnevernet, men søstera mi som er 1 år eldre enn meg sier at jeg ikke må finne på å gjøre noe sånt pga mamma og pappas og min egen ære. Dette er noe dritt! Jeg vet ikke hva jeg skl gjøre!!!

SVAR

Besvart 01.05.2013 19:27:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle