Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. jeg har drevet med selvskading og sliter med det meste hjemme... Har ikke tro på bup

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei... jeg er ei jente på snart 16 år.. og.. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. jeg har drevet med selvskading (kutting til jeg egentli måtte sy, men ville ikke dra til legen å sy. og slå meg selv til blods. kvelet armene og føttene mine med tau, slik av jeg ikke kan føle armene mine lenger.) jeg fikk nå beskjed at vis jeg kuttet meg igjen, ble jeg innlagt på BUP. (foreldrene mine viste bare om kuttingen) jeg klarer snart ikke å holde meg lenger.... min far jobber seg nermest i hjel... mamma har kanskje kreft, og har depresjons problemer, å går på mange medesiner for å klare dagen... min bror har ADHD.. det har jeg og.. men min bror.. han har gått fra den jenta som er mora til barna hans, og han er en elendig far.... og hele familien er deprimert pga han.... jeg har problemer på skolen, og jeg har ikke krefter... jeg kan ikke kutte meg, og valgte å ikke spise, å heller ha den konstante smerten i magen... jeg ser beina, osv... å jeg liker d.... å jeg såver ikek... jeg tar extra doser med ritalin, for å holde meg våken så jeg ikke får mareritt... jeg har tatt 120 og 140 ml me ritalin på en gang... jeg kan ikke gå til BUP, for de vil ikke fårstå.. jeg stoler ikke på leger, for at de har gjort forferdelige og gråve ting som jeg ikke har delt med andre... jeg klarer snart ikkw mere.. jeg har ingen venner.... jeg står alene... jeg klarer det ikke...

SVAR

Besvart 27.05.2013 12:58:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle