Hopp til hovedinnholdet

Mamma drikker for mye

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år og sliter med litt problemer hjemme. For noen uker sida har jeg merka at mamma har begynt å drikke alkohol hver dag selv om ho jobber dagen etter, ho drikker selvfølgelig ikke før jobben men kvelden før, jeg blir så sykt frustrert når både jeg søstera mi og pappa ikke vet hva vi kan gjøre, søstera mi sier det skjer hver gang vi drar til hjemmekamper, men nå er vi tilbake og ingenting har forandret seg, jeg er så sykt lei av å se på henne ødelegge seg selv, ho er ikke aggressiv eller noe sånt, men ho drikker altfor mye, hver dag ho blir såpass full at ho greier så vidt å snakke. Bestefar (faren til mamma) var en alkoholiker, er det mulig at ho kan være det pga han har vært det? Hva er det jeg kan gjøre for å hjelpe henne? Jeg vil helst ikke ha noe med barnevernet å gjøre så vil ikke kontakte de. Vi som en familie har god kontakt med hverandre, vi har penger og alt vi trenger, så jeg skjønner virkelig ikke hva som skjer, håper på et raskt svar

SVAR

Besvart 06.08.2020 10:51:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle