Hopp til hovedinnholdet

Må være hjemme pga korona, det er veldig vanskelig. Jente 19 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går egt på folkehøgskole og har ikkje vært så mye hjemme dette året og det har vært veldig deilig. Nå som eg har komt hjem er det veldig vanskelig! Familien min er sint og sur på meg hele tiden. Spesielt mine foreldre. Dei får frem det værste i meg. Det er ingen som får meg så sur. Jeg har veldig lyst til å reise vekk.. men det går jo ikkje. Vet ikke hva eg skal gjøre.. jeg er jo 19år og voksen så ingen kan hjelpe meh. Men skjenner eg blir psykisk syk av å være hjemme. Men kan liksom ikkke gå noe annet sted. Og huset vår esje så stort. Jeg har prøvd og snakke med dem, men det sier bare eg er syk. Pappa sa i dag at eg fortjente bank. Er virkelig ikke noe lykkelig i disse korona tider. Vill bare flytte hjemme fra. Og heller se foreldrene mine etter vi har savnet hverandre. Ting er veldig vanskelig nå.....

SVAR

Besvart 05.04.2020 00:45:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
account_circle