Hopp til hovedinnholdet

Faren vår snakker stygt om moren vår, skilte foreldre. Gutt 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Litt kontekst: Foreldrene mine er skilt, og jeg har en storesøster. Vi (jeg og søsteren min) har vært med faren vår en del ganger og besøkt tanten vår, og deres barn. Det pleide å være hyggelig, men de siste gangene har det endret seg. Søsteren min og jeg har hørt faren vår baksnakke moren vår, og søsteren min også. Han driver også innimellom å sier navn, og hvisker noe mer, som vi bare kan anta er slemt. Vi blir jo selvfølgelig lei oss for dette, og det ender med at vi drar derifra med vondt i magen, og vonde minner. Jeg vet ikke om det er alkoholen som får dem til å bli sånn, eller hva. Nå skal vi snart besøke dem igjen, og vi gruer oss til det. Vi har derfor tenkt å prøve å snakke med han om det, men vi aner ikke hvordan. Hver gang vi prøver å snakke med han om noe liknende, blir han bare defensiv, og prøver å legge skylden på oss på en eller annen måte. Trenger hjelp! Vi drar dit på lørdag

SVAR

Besvart 20.08.2020 23:05:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle