Hopp til hovedinnholdet

Bor annenhver uke hos mamma og pappa, trives ikke hos mamma. Jente 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har skilte foreldre og bor annenhver uke hos mamma og hos pappa. Meg og mamma har i kanskje et halvt år nå hatt et helt forferdelig forhold. Jeg liker ikke måten hun handler ting på og hun har for strenge regler som ikke gir mening i det hele tatt. Har prøvd å snakke med henne om det og vi har prøvd å lage gode regler for meg sammen men det hjelper ikke for hun ender opp med å endre på de når enn det passer seg for hun. Jeg må alltid hjem 3 timer før alle andre, jeg må gi beskjed dagen før om jeg skal være med noen og hvor jeg skal og hva jeg skal gjøre, osv. Jeg trives ikke hos mamma og gruer meg hver eneste gang jeg skal dit. Hos pappa har jeg det bedre og selv vennene mine merker at det ikke er bra for meg å være hos mamma fordi jeg blir deprimert. Jeg vil så gjerne flytte til pappa, men jeg er bare 14 år, og man må være 16 for å velge selv. Har prøvd å fikse opp med mamma, men det går ikke. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg bare være der, selvom jeg blir deprimert? Hjelp!

SVAR

Besvart 14.11.2020 23:15:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
account_circle