Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes det er vanskelig å se mamma kysse den nye kjæresten hennes.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har separerte foreldre (de har vært det i 2 år), men de er ikke skilt enda. Jeg synes generelt det er vanskelig å forholde meg til selv om det er lenge siden, men det føltes som jeg begynte å bli litt vant med det og kom inn i en rutine før nå. Mamma har funnet seg en ny kjæreste som jeg synes er veldig hyggelig og sånn, men jeg bare takler ikke å se dem sammen. Hver gang jeg ser dem kysse eller være fysiske med hverandre får jeg et stikk i hjertet. Det føles som at et sår som holdt på å gro igjen åpnes igjen. Jeg så dem kysse i dag før de skulle ut på middag og med en gang de dro klarte jeg ikke stoppe gråten. Jeg har opplevd liknende ting alle gangene jeg har sett dem gjøre noe sånn. Hva kan jeg gjøre? Jeg er jo glad på mammas vegne men jeg blir så dårlig av det. Hilsen fortvilt jente

SVAR

Besvart 18.11.2020 23:26:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle