Hopp til hovedinnholdet

Sliter med relasjon til sin far etter at han fikk ny dama.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma og pappa er skilt og pappa har en my dame. Henne liker jeg. Nå om dagen er hun er hver dag. Det går fint men synest dette kan bli litt slitsomt. Føler jeg ikke kan være meg selv når hun er her så mye. Føler jeg ikke helt får puste hjemme. Blir også rar stemmnig mellom meg og papp for tror ikke pappa vet helt hvordan han skal oppføre seg rundt meg føler han behandler meg som et lite barn. Jeg føler bare dette går fort frem og føler jeg er for kravstor hvis jeg sier i fra til pappa. Det irriterer meg at Jan behandler meg som jeg er 6 år. Det er greit hun kommer jeg kunne bare ønske for eks at de kunne være litt hos henne også. Sånn at det ikke blir hvor dag. Føler jeg ikke får no tid til pappa nå. Eller tid til å snakke med papp om følelser. Sliter med spise forstyrrelse og merker st det er vanskelig å spise mange sv måltidene hvis hun er der. Jeg liker henne kjempe godt altså ikke noe slemt. Føler bare jeg ikke får slappe av. Jeg vet ikke hva keg skal gjøre

SVAR

Besvart 05.01.2021 11:09:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle