Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke bra hos mamma, men får ikke bare bo hos pappa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år. Foreldrene mine ble skilt når jeg var 3 år jeg har bodd 50% hos pappa og 50% hos mamma, jeg vil gjerne bo 100% hos pappa. Mamma har slått meg ett par ganger(bare for å kødde) men det gjør fortsatt veldig vondt og ender ofte med at jeg ikke spiser på flere dager, og hun blir også veldig fort sur på meg:( jeg har prøvd å sagt til hun at jeg vil bo litt mer hos pappa, men det endte med at mamma gråt og ble lei seg og jeg fikk husarrest. Har dere noen tips, jeg vil helst ha svar så fort så mulig det er veldig vanskelig å være hos mamma og jeg gråter ofte om natten når jeg er der.

SVAR

Besvart 09.02.2021 10:34:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle