Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil feire bursdag, men det blir for dyrt.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 14, jeg har snart bursdag har gjerne lyst til å feiere, jeg på en måte valgt et sted, men det blir litt dyrt. Mamma og pappa sier det blir dyrt å feire der. Det er i tilleg bare noen få venner, så vi er ikke mange. Det er ingen jeg kan feire med sånn at prisen skal bli lavere. Jeg har veldig lenge hatt lyst til å feire bursdag. Men det er litt vanskelig når vi ikke har råd. Det er veldig deprimerende.

Besvart 10.03.2019 22:47
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er vanskelig for det. Det er ikke alt som kan la seg gjøre økonomisk, og det er det egentlig ikke så mye å gjøre noe med. Det jeg tenker du kan gjøre, er å lete etter billigere alternativer. Jeg syntes du skal sette deg ned med foreldrene dine, og finne en løsning som passer for alle. Kan dere inngå kompromisser? Snakk med foreldrene dine om hva som lar seg gjøre, og se om du kan få det til å passe med det du har lyst til. Jeg legger ved en artikkel du kan ta en titt på. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alt du trenger å vite om bursdagsfeiring!

Jente blåser opp ballong (colour.com)

Du kjenner kriblingen i magen, du blir et år eldre og ønsker å feire den store dagen sammen med gode venner! Men hvem skal du invitere, hva skal dere spise og hva bør du ønske deg?

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd