Hopp til hovedinnholdet

Vil gi noe fint til kjæresten min. Tips?

Jente 16 år
 

Spørsmål

jeg har hat kjæreste nå i en måned og noe uker, å jeg liker altid og lage ting eller kjøpe til å gi det til folk jeg er glad i, men jeg vett ikke hva jeg kan lage eller kjøpe for jeg har spurt han om jeg kan lage noe til han men det er ikke så mange muligheter siden noen av de ideene jeg har funker ikke til han og jeg kjøpe en gang et armbånd til han men det bruker han nesten aldri med det er derfor han bruker aldri armbånd så... men han bruker klokka si, så da har jeg lust å lage noe eller kjøpe noe til klokka han men vett ikke så mye med klokker og ting du kan kjøpe til dem, så lå kan du hjelpe meg pliss for jeg elsker å se ansiktsuttrykket hans når jeg gir han noe han liker, hjelp kunne vært lurt å få så fort så muligt

Besvart 29.05.2019 22:30
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du vil gi noe personlig til kjæresten din. Mitt beste tips er kanskje at du skriver et hyggelig kort? Eventuelt kan du jo kjøpe favorittsjokoladen hans (eller lignende), eller ramme inn et bilde av dere to kanskje?

Jeg legger ved noen artikler med flere gavetips under. Lykke til :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gave på budsjett

Gavetips

I løpet av et år er det flere anledninger hvor du føler at du må gi en gave. Men hva hvis lommeboka er slunken? Hva skal du egentlig gi til alle sammen? Del og få gode gavetips her!

Les mer

Valentinesdagen - gavetips til kjæresten din!

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Med Valentinesdagen kommer også forventninger om romantiske gester og gaver. Hvor mye man skal legge i denne dagen, og om man bør bruke penger på gave, er opp til hver enkelt. Her kommer uansett noen gavetips til den som sliter før den store kjærlighetsdagen.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Alternative gavetips

Bake (colourbox.com)

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd