Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at mamma betaler urettferdig mye hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma tjener kjempe mye fordi hun jobber i barnehagen, men da trekker de ekstra mye i skatt. Mamma betaler de fleste regninger, pappa ganske få. Hver gang jeg trenger nye sko eller no så må jeg spørre mamma fordi pappa aldri har penger. Jeg føler at pappa ikke hadde klart seg med de pengene han har uten mamma. Mamma måtte også ta en ekstra skatt fra pappa og legge den på hennes lønn fordi pappa gikk konkurs av det. Føler det er for mye for mamma hun må jo også kjøpe egne ting. Spør ikke ofte om penger da jeg får månedslønn og månedskort. Til sammen ca 800kr. Og de er fra mamma. Men vennene mine vil nesten hele tiden ut og spise og shoppe. De fleste vennene mine for sååå mye ting. Sko for 2000 nesten hver måned mens jeg får sko 1 gang i året. Blir sjalu og det er vanskelig å holde det inne nå. I tillegg betaler mamma fotball regninga mi. Føler at jeg bør slutte på fotball fordi vil ikke ta mer penger fra henne. Har også schlatters så det er vanskelig.

SVAR

Besvart 02.06.2019 23:33:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle