Hopp til hovedinnholdet

Sex med dyr

Gutt 16 år
 

Spørsmål

hei, jeg er litt i tvil om jeg valgte feil kategori. Det er angående fetisj/seksuell tenning. jeg har akkurat oppdaget en spesiell fetisj/seksuell tenning. En gang jeg var på internett kom jeg over ulovlige vidoer der voksne menn ble sugd av kalver, noe jeg ble seksuelt tent av. Selv er jeg avløser på en gard med kalver, og har vurdert å prøve, men i med at det er "dyreporno" eller "dyremishandling", så trekker jeg meg tilbake. eller er dette lovlig, i med at det er "kalven som gjør det", jeg gir den bare muligheten? takk på forhånd ;) anonymous.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det du beskriver, er klart forbudt og straffbart. Lov om dyrevelferd

§ 14 slår fast at alle former for seksuelle handlinger med dyr er strengt forbudt. Forbudet gjelder menneskelig bruk av dyr for å oppnå egen seksuell tilfredsstillelse i en eller annen form

 

Etter § 37 er straffen bøter eller fengsel i inntil ett år eller begge deler for brudd på bestemmelsene i loven. Grov overtredelse straffes med fengsel inntil 3 år. Ved vurdering av om overtredelsen er grov, skal det særlig legges vekt på overtredelsens omfang og virkninger, og graden av utvist skyld.

De følelsene du skildrer, er så vidt spesielle at jeg synes du bør burdere å snakke med noen om det. Her kan du finne link til forskjellige tilbud i denne retningen.

 

Hvis trangen til å ha sex med kalver ikke forsvinner, bør du vurdere om det er hensiktsmessig å slutte å arbeide på gården.

Hilsen juristen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd