Hopp til hovedinnholdet

Vondt i bena fordi de er skeive. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en som sliten VELDIG mye med selvtilliten. Jeg er fornøyd med alt untatt beina mine... Det er det som ødlegger hverdagen min, treningene, rett og slett hele livet mitt! Jeg er en ganske slank jente på 39 kg og jeg er 160 cm høy.. Og jeg har utrolig høy forbrenning og jeg spiser til jeg nesten spyr men går ikke opp i vekt.. Men problemet er at beina mine er skeive, kneskålene går veldig innover. når jeg står rett med beina ser man kneskålene nesten kresje inntil hverandre.. det gjør de veldig når jeg går/løper osv. det irriterer meg og nå har det begynt å gjøre utrolig vondt når jeg går, det gjør vondt på sidene av kneet mitt.. som en nål stikker meg i beinet.. har snakket med mamma og hu tar meg ikke seriøst, det verste er at vi ikke har råd til fysoterapeut, spesielle skosåler eller noe sånt.. men det er veldig vanskelig for meg, det gjør så vondt i beina mine at jeg gråter meg til søvne hver Eneste natt!! jeg klarer ikke å gå rundt å shoppe i mer enn 2-3 timer ellers svikter beina mine helt... hjelp meg :'(

SVAR

Besvart 24.02.2013 20:52:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Eg har ei lav vekt- kva skal eg gjøre?

Nokon synast dei er veldig tynne, og vil gå opp i vekt. At ein er veldig tynn kan til dømes skuldast genar, at ein et for lite i forhald til eins energiforbruk eller være ein konsekvens av sjukdom. Vektauke kan være vanskeleg, og kan ta tid.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle