Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å operere nesen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg har slitt med nesa mi i mangen år nå, og har bare ventet på den dagen jeg blir 18 år og kan få gjort noe med det. Jeg blir 18 om to måneder, og har ikke lyst å gå én dag lenger enn jeg må. Det er ikke det at den er "litt større enn de andre" eller "litt skjev", den er svært, lang, har en kul på toppen av det hele, og den passer ikke inn i ansiktet mitt i det hele tatt, og jeg får et veldig hekseaktig utseende. Dette har plaget meg siden slutten på barneskolen, og jeg har bare telt ned årene til jeg kan bli kvitt den. Det kommer så mange plager med den :( Så bort skal den uansett, men både jeg og begge mine skilte foreldre sliter hardt økonomisk. Er det mulig å få noen form for pengestøtte? Jeg vet at det er noen som får det dekket, men jeg ber ikke om at noen skal betale HELE summen, men jeg klarer aldri å få nok penger til å klare det på egenhånd. Hva kan jeg gjøre? Er det mulig for meg å få støtte?

SVAR

Besvart 03.03.2015 19:39:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle