Hopp til hovedinnholdet

Jeg bruker opp nesten hele lønnen min på to dager. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har et problem med shopping. Hva kan hjelpe meg? Første dag når jeg får lønning drar jeg rett til en shopping senter og bruker opp nesten alle pengene mine. Jeg er helt tom på 2 dager. Tjener jo bare 7000 i måneden føler det ikke er nokk. Er flau over det men klarer bare ikke og la være og shoppe det er altig noe billig eller fint i butikkene. Har ofte lånt en 1000 lap her og der bare for og shoppe, det jeg vil ha noe jeg ekendlig ikke trenger. På 1 måned må jeg kaste klær og det er veldig mye synes jeg når jeg hører vennene mine kaster klær hvært halv år. Hva skal jeg gjøre ? Hvor skal jeg gå henne for og få hjelp? Hva skal jeg si ?

SVAR

Besvart 27.10.2015 15:19:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan sette opp et budsjett?

Lær hvordan du setter opp et godt budsjett, og få tilbake kontrollen over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Så mye må du spare

Her finner du kalkulatorer som kan beregne alt fra kostnadene ved impulskjøp til hvor mye du må spare til russetiden.

 

Les mer
attach_file

Er du økonomisk bevisst?

Vil du flytte for deg selv? Vet du nok om hvor mye lånet koster eller hva som skjer med husleien om en i kollektivet flytter? Test deg selv og finn ut om du er klar.

 

Les mer
account_circle