Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli flinkere til å spare?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har aldri vært noe flink til å spare egentlig. Nå i sommer har jeg jobbet og jeg har aldri tjent så mye penger før så det skulle jo ikke være noe problem for meg å spare, men det får jeg bare ikke til... Jeg har en impulskontroll som jeg ikke klarer å styre. Pengene går på alt mulig og forsvinner før jeg vet hva de har gått til. Tenker å flytte ut så fort jeg kan, men da må jeg nesten klare å holde styr på pengene mine. Vil virkelig klare å bo for meg selv uten at pengene går til alt mulig annet. Jeg trenger å være selvstendig og klare meg selv, men slik jeg bruker penger nå kan jeg ikke ta på meg et så stort ansvar som å flytte for seg selv. Har dere noen sparetips? Trenger virkelig hjelp! Takk på forhånd

SVAR

Besvart 08.08.2016 21:55:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sparetips til deg med slunken lommebok

Har du dårlig råd, eller forsvinner pengene mellom hendene på deg? Vi gir deg noen enkle råd for å få pengene til å vare lenger.

 

Les mer
attach_file

Så lenge må du spare for å kjøpe bolig

Selv om det kanskje føles fjernt, kan det være veldig lurt å starte å spare til egen bolig allerede nå. Sjekk hvor lenge du må spare for å kunne kjøpe din første bolig.

 

Les mer
account_circle