Hopp til hovedinnholdet

Jeg har smerter i tennene og trenger regulering. Foreldrene min har ikke råd. Jeg vurderer å slutte på skolen for å tjene nok penger til regulering selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trenger regulering men vi har ganske dårlig råd. Vi prøvde å få støtte men de vil ikke gi oss fordi de mener at foreldrene mine tjener godt, men det som er greia er at de ikke vet at vi har for masse gjeld som trenger å bli betalt. Det var en tid der vi holdt på å miste huset på grunn av det. Samtidig så sier mamma hele tida at vi har god råd og at jeg skal snart få regulering. Men jeg har jo ventet i 5 år nå, når jeg prøver å snakke om det så blir jeg ignorert, og de bare lyver hele tida. Jeg har hele tida vondt i tennene mine, men da blir jeg bare sagt at jeg skal ta smertestillende hele tida. Dette har pågått i 5 år og jeg har blitt lei. Jeg har funnet meg selv jobb men tjener ikke så bra, kan dere plis komme med noen forslag på hva jeg kan gjøre Jeg føler jeg er fortapt, og tenker faktisk å gi opp skolen og begynne å jobbe heltid.

SVAR

Besvart 13.11.2016 12:04:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tannlege - pris og timebestilling

Tannlegetimer er gratis ut samme året som du fyller 18 år. Deretter betaler du 25 prosent av prisen ut året du fyller 20 år.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle