Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få penger nok til skoleturen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

De fleste har råd til denne turen. Det har ikke jeg. Vi får ikke stipend for mamma tjener tydeligvis "mer enn nok" noe som hun ikke i det hele tatt gjør. Vi kjøper alltid first price mat, og teller hver lille krone. Vi er alltid veldig forsiktige med hva vi kjøper. Vi kjøper klær og utstyr på finn, alltid billigst mulig. Mamma har ikke god råd, pappa jobber ikke, jeg får ikke stipend for de mener mamma tjener gjennomsnittlig bra. Denne skoleturen er viktig for meg. Det er en tur til Nice med fransk klassen, siden jeg går på videregående skole, altså en språkreise. Jeg har så lyst, men 7000 kr er helt uaktuelt. Hva skal jeg gjøre? Må jeg tjene penger selv for et skoleprosjekt? Kan jeg få hjelp?

SVAR

Besvart 09.12.2016 11:48:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
account_circle