Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger konkret veiledning i forhold til hvordan jeg skal gå frem for å få dekket utgifter til reguleringstannlegen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trenger konkret veiledning i forhold til hvordan jeg skal gå frem for å få dekket utgifter til reguleringstannlegen for meg . Jeg er 16 år min mor er enslig forsørger har derfor en veldig begrenset økonomi. Ut i fra det tannlegen opplyser så har jeg en overbitt som er 6 millimeter. jeg vil derfor i følge tannlegen få dekket 40% av tannlegebehandlingen. Det vil si kr 11000 av 33000 hvor jeg må betale kr 22000 Det jeg lurer på om jeg vil også få dekket 40% av tannbehandling, det vil si jeg fikk en faktura på 806 kroner for tannbehandling . Vil jeg kunne få refusjon på tannbehandlings fakturaer også ? jeg er 16 år gammel, hvilken refusjonsmuligheter har jeg hos reguleringstannlegen fordi vanlig tannlege er gratis, hvorfor er ikke tannbehandling hos reguleringstannlegen gratis eller subsidiert? Håper dere kan gi meg en konkret svar fordi jeg synes det er så vanskelig . Jeg vil også legge til at mamma skal betale det meste ,men hun har så dårlig økonomi.

SVAR

Besvart 09.04.2017 12:00:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tannlege - pris og timebestilling

Tannlegetimer er gratis ut samme året som du fyller 18 år. Deretter betaler du 25 prosent av prisen ut året du fyller 20 år.

 

Les mer
account_circle