Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få økonomisk støtte uten å måtte møte opp? Jeg har sosial angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurte på hvilke muligheter jeg har for økonomisk støtte uten å måtte møte og helst ikke snakke med noen fremmede, da jeg har sosial angst (ikke diagnosert, men der er da ganske åpenbart), og har isolert meg hjemme i 4 år pga det. Hittil har jeg fått sosialstønad fra NAV, men jeg kan ikke leve på ~3000 i måneden, da jeg betaler 3000 i "husleie" hver måned til min mor og ho ikke lenger har økonomien til å betale for mat og andre nødvendigheter for meg. Jeg ønsker ikke hjelp med mine psykiske lidelser, i og med at det utsetter meg for mitt verste helvete. Takk.

SVAR

Besvart 08.05.2017 09:46:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle