Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg hindre at kjæresten min møter mine fattige foreldre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en fattig jente på 18, og har nettopp fått meg en kjæreste, han kommer fra veldig gode kår, ikke fra millionærklassen, men foreldrene hans er leger, hvilket jeg og kjæresten min også blir en dag forhåpentlig. Begge mine foreldre er på uføretrygd, jeg har 3 søsken, og har vært vant til å betale for å bo hjemme siden jeg var 15, da jeg fikk meg deltidsjobb, jeg hater å være fattig, jeg hater å skamme meg over foreldrene mine. Kjæresten min har sagt at han gjerne vil møte resten av familien min, men jeg nekter dette, han skal ikke se mitt dårlige blod, men han begynner å bli mer og mer insisterende, ettersom jeg er hos ham så mye som jeg overhodet kan, og så lite hjemme hos mine egne taperforeldre, og jeg trenger litt hjelp til hvordan jeg kan få sagt ifra til kjæresten min at det ikke er aktuelt for ham å hilse på slike tapere. Jeg har vært fattig hele livet mitt, og jeg hater det, det er noe dritt, jeg er også blitt mobbet for det i barnehagen

SVAR

Besvart 23.05.2017 13:19:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
account_circle