Hopp til hovedinnholdet

Sliter etter voldtekt. Trenger økonomisk hjelp for å fullføre vg1.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har kommet i en veldig vanskelig situasjon. Jeg bor sammen med samboer, på grunn av en voldtekt presset jeg meg til å fullføre første Vg1, prøvde meg på folkehøyskolen men gikk ikke pga voldtekten og idrettsskaden. Så sluttet på folkehøyskolen og tok opp fag fra VG1, Jeg vil tilbake på Vgs og har kommet inn på skolen i hjemkommunen. Men ser nå at jeg ikke får borteboende og vet ikke om jeg vil klare å fullføre Vgs pga det økonomiske. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Samboeren min er elektriker så økonomien vil kanskje gå akkurat men jeg er overvektig, og har ikke råd til å melde meg inn på treningssenter eller betale litt ekstra i mat for å gå ned i vekt. Jeg vil ikke droppe ut av skolen for å jobbe og for å få penger fra NAV men vet ikke om jeg har rettigheter på det engang. Vet ikke hvordan jeg rett og slett skal klare å leve..

SVAR

Besvart 14.08.2017 11:12:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
account_circle