Hopp til hovedinnholdet

Svigerinnen min påstår at hun har dårlig råd

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ikke dårlig råd, det er svigerinnen min som påstår hun har det. Hun er altså 20, sammen med broren min siden et halvt år, hun går i smarte klær, sko, studerer medisin og bor mitt i oslo, trener på studio, drar på ferie til syden og usa, har iphone osv, men hun er vakker, slank og smart, og den slags har faren min altid hatt et svakt punkt overfor, ikke at han er forelsket i sønnen hans' kjæreste, men han legger ikke skjul på at han er veldig fornøyd med henne, for eksempel, svigerinnen skrev et klagebrev til UD og klaget på studenters økonomi, og sa at hun hadde problemer med å få mat på bordet selvom hun jobbet og tok lån, og følte seg fattig, og det syntes faren min ikke var ansvarlig, og han skjemmer henne bort, kjøper ofte klær til henne, betaler skolebøker og mye mere, det værste er dog at broren min altid har kjeftet på arbeidsløse venner av familien for å snylte på systemet, men i kjærestens tilfelle, gjelder det vist ikke, selvom hun er ung og frisk, og ikke nødlidende.

SVAR

Besvart 23.12.2017 09:10:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle