Hopp til hovedinnholdet

Vi søsken krangler mye, og hele familie er sliten og lei.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har problemer hjemme. jeg og mine brødre krangler mye og mamma og pppa blir sliten og leiseg av det. mamma vurderer å flytte ut for hun tror hun er problemet i hele saken. hun tror det fordi jeg og brødrene mine går til hun og sladrer på hverandre (hele tiden) fordi pappa ikke gjør noe hvis vi sier ifra. i fjor var vi med barneværnet med mamma men da ble hun bare mer og mer lei seg. det var etter det hun begynte å snakke om å flytte. problemet er at da må vi flytte fordi mamma ikke jobber og da må vi flytte fra gården vår fordi han ikke kan gjøre alt alene. mange ganger har alle i min familie fått meg til å tenke at jeg er problemet. og det stemmer ganske bra. så jeg har lyst til å flytte til en leilighet eller hybel for å se om det blir bedre. men det som er problemet med det er at siden jeg krangler synnes de at jeg er for umoden for det. men både jeg og foreldrenene mine har ikke råd til det. men det er bedre jobbtilbuder og nærmere skolen hvis jeg flytter. kan dere hjelpe meg??

SVAR

Besvart 12.01.2018 13:43:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
account_circle