Hopp til hovedinnholdet

Har jeg rett på støtte fra NAV dersom jeg ikke får jobb?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg studerer og gjør ferdig VGs som privatist som nettstudent. Jeg søker jobber men får ingenting. Ingen sommerjobber eller noe. Driver ennå å søker masse jobber ennå. Men er veldig nervøs for sommerferien. Jeg bor sammen med samboer og prøver å spare så mye som mulig. Men er kjempe vanskelig. Oppmelding til eksamen og sånt er kjempe dyrt og må bruke MasterCard for å klare å betale alt også bruker jeg de neste månedene på å nedbetale ned mastercardet. Har jeg rett på noe støtte fra nav hvis jeg ikke får noe jobb før eller under sommerferien. Nødhjelp eller noe? Er ikke gift eller noe med samboer så han skal jo ikke forsørge meg og har jo ikke høy nok inntekt til å forsørge oss begge.

SVAR

Besvart 15.02.2018 12:19:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Student med dårlig råd?

Støver det i lommeboken din? Det finnes mange gode triks og tilbud dersom du er student og ønsker å spare.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
account_circle