Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine har dårlig råd og de låner penger av meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynner å gå skikkelig lei av at foreldrene mine ikke har like mye som andre. Pappa jobber i industrien hver eneste dag, og mamma jobber som assistent på barneskole og SFO. Litt usikker på hvor mye de tjener, da de ikke vil si det. Mamma bruker som regel månedslønna på mat og tobakk, mens pappa bruker lønna til regninger osv. Etter dette er det ikke så mye igjen. Det må gå ut over meg og søsteren min. I løpet av to år har de lånt et femsifret beløp av bare meg. Dette synes jeg er irriterende. De tok konfirmasjonspengene mine da vi kjøpte ny båt, og jeg vet ikke når jeg får de tilbake. De har også lånt til å betale lån osv. Dette er noe jeg synes er irriterende!Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 21.02.2018 08:32:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan spare lommepengene dine

Forsvinner lommepengene nesten før du får dem? Brenner pengene i lomma di? Du er nok ikke alene, og heldigvis finnes det råd.

Av Julie, ungdomsjournalist ung.no.

 

Les mer
account_circle