Hopp til hovedinnholdet

Vennene mine setter ikke pris på pengene de får. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, akkurat nå føler jeg meg veldig lei meg fordi alle vennene mine pleier hele tiden å få penger av foreldrene sine og besteforeldrene sine, hun ene bestevennen min hun pleier å få 500 kroner bare helt tilfeldig av besteforeldrene sine også pleier hun alltid å få penger av foreldrene sine visst hun skal ut til byen eller ett annet sted, det er flere av vennene mine som får det samme, jeg pleier nesten aldri å få noen penger når jeg drar til byen i det hele tatt, jeg får det bare visst det er noe jeg MÅ ha, å visst det er noe igjen må jeg alltid gi det tilbake, jeg får heller aldri mye penger, bestemoren min er den eneste som lever av alle besteforeldrene mine, hun pleier å gi meg 200 kroner i bursdags gave, å jeg blir kjempe lei meg fordi alle vennene mine virker ikke takknemlig og oppfører seg som om det sier seg selv å få penger, jeg får aldri nesten noe å må alltid bruke mine egne, jeg har fortsatt penger igjen fra bursdagen min for ett år siden.

SVAR

Besvart 16.04.2018 18:04:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan spare lommepengene dine

Forsvinner lommepengene nesten før du får dem? Brenner pengene i lomma di? Du er nok ikke alene, og heldigvis finnes det råd.

Av Julie, ungdomsjournalist ung.no.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Hva prioriterer du å bruke penger på?

Mange opplever at de bare må ha de nyeste tingene, enten det er en mobil eller en merkejakke. Noen ganger fordi du vil selv, og andre ganger fordi det blir forventet. Men hvordan skal du prioritere med et slikt press og så mange fristelser?

Skrevet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle