Hopp til hovedinnholdet

Vi har dårlig råd, kan vi få penger fra NAV?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma har ikke har jobb. Ingen inntekt. Hun måtte si opp jobben sin før jul og nå er det eneste hun får AAP. 7500kr hver 14 dag. Foreldrene mine er skilt og pappa betaler Ca 4000kr i barnebidrag til meg fram til jeg er ferdig på vgs. (Disse pengene gir jeg til mamma). Jeg føler at vi sliter veldig med økonomien og mamma må ofte låne av meg. Jeg har en jobb selv, men tjener bare et par tusen i mnd. Mamma kan ikke jobbe pga den psykiske helsen sin. Jeg lurer på om det er noe mer penger man kan søke om fra Nav? Det er vel ikke mye penger å leve av? 19000kr i mnd for to voksne og en katt? Vi betaler jo husleie, strøm, borettslag osv... noen ganger har vi nesten ikke mat i kjøleskapet en gang. Vet ikke om mamma noen gang kommer ut i jobb igjen heller. Jeg vet jeg er 18 år og kan jobbe og bidra mer hjemme med penger, men jeg går jo 2 året på videregående... hva kan vi gjøre for å få bedre råd? Vi har ikke noe vi kan selge heller... hjelp!!

SVAR

Besvart 24.05.2018 13:35:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem har rett på økonomisk hjelp?

Økonomisk stønad skal gis til alle som trenger hjelp for å overvinne eller tilpasse seg en vanskelig livssituasjon.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
attach_file

Ikke råd til egen bolig? Du kan ha krav på bostøtte

Har du dårlig økonomi kan du få hjelp av Husbanken og kommunen din til å skaffe deg bolig. Les mer om du er en av de som kan få støtte.

 

Les mer
account_circle