Hopp til hovedinnholdet

Har tvangs tanker ganske ofte. Kan du hjelp meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er akkurat blitt 13 og har tvangs tanker ganske ofte, det går ut på at jeg får et bilde eller en tanke på at noen i familien dør eller blir skadet og har en tvangshandling at jeg må banke i bordet. Det høres sikkert litt rart ut men hvis ikke føler jeg at det kommer til å skje noe fælt med noen. Jeg har lest meg opp og de sier at jeg må prøve å slutte å gjøre det men jeg føler at hvis jeg ikke gjør det skjer det noe fælt. Kan du hjelp meg?

SVAR

Besvart 16.09.2018 08:18:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle