Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at jeg MÅ ha iPhone.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler at jeg MÅ ha iPhone. Alle i klassen min har det unntatt jeg og en annen. Alle sier "æsj, skaff deg iPhone" osv. Jeg har en Huawei mobil. Jeg har hatt lyst på en iPhone i flere år nå, men jeg har ikke råd og jeg får ikke lov. Det er ikke det med at vi er fattige, men vi er ikke rike heller. Kostnaden til en iPhone er veldig stor, men det er det som blir regnet som "best". Snart er det bare jeg som ikke har iPhone i klassen, fordi hun som har Samsung har sagt i en måned nå at hun skal kjøpe en iPhone 8 siden hun har fått råd. Min Huawei mobil ble ødelagt for ca 4 måneder siden. Da hadde jeg ikke mobil på hele fire måneder. Fordi foreldrene mine ville ikke kjøpe en ny mobil til meg. Men fire måneder senere byttet og fikset skjermen selv. Det var de vanskeligste 4 månedene i mitt liv. Da jeg spurte om jeg kunne kjøpe en med mine egne penger sa de ikke mer enn nei. I går ble mobilen min ødelagt på samme måte og det vil sikkert gå flere måneder til jeg finner en løsning på det. :(

SVAR

Besvart 26.09.2018 17:10:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem bestemmer over pengene dine?

Krangler du med foreldrene dine om hva du kan bruke egne penger på? Det finnes ikke noe klart svar, men det er vanlig å skille mellom penger du har tjent selv og penger du har fått.

 

Les mer
attach_file

Stå i mot kjøpepresset

Har du følt deg utenfor når vennene dine har ting du ikke har? Føler du press om å kjøpe de nyeste og dyreste tingene? Her får du tips til å takle kjøpepresset.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle