Hopp til hovedinnholdet

Mor bryter ofte sammen. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa har kranglet gjennom hele oppveksten min, og mamma sier til meg at de ville skilt seg hvis de hadde hatt råd og mulighet. Vi sliter med økonomi, og å selge huset og mamma sliter med psyken og gråter mye og er bare i dårlig humør. Når jeg konfronterer henne om det svarer hun at hun er et forferdelig menneske og burde flytte ut. Har rådet dem til å gå til psykolog eller parterapi men de vil ikke. Søsteren min sier at mamam er syk... hun er mye blid og, men bryter ofte sammen. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 05.10.2018 11:07:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle