Hopp til hovedinnholdet

Ulikheter i samfunnet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et spørsmål. I det siste har jeg blitt mer oppmerksom på ulikheter i samfunnet via mine venner og på skolen. Jeg ser mer og mer det vi ikke har i hjemmet, som man kanskje burde ha i norske hjem. Jeg bor i en blokkleilighet med min mor, og vi har ikke ting som f. eks oppvaskmaskin, vaskemaskin, skap eller ordentlige senger osv. Både mamma og jeg sover på madrasser og jeg tror hun vurderer å adoptere meg bort for å få penger til røyk. Bør jeg rømme hjemmefra? hilsen g15

SVAR

Besvart 30.10.2018 08:22:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle