Hopp til hovedinnholdet

Trenger en jobb ved siden av studier.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er virkelig dømt til å mislykkes og føler meg som en taper, jeg har prøvd å søke jobb på masse forskjellige steder men får beskjed om at alle arbeidsgiverene har allerede folk. Foreldrene mine er gjeldslaver og har nesten ingenting til overs og jeg har nesten ingenting å gjøre i fritiden. Det føles som om jeg er den eneste i klassen som blir tråkket ned i gjørma mens alle de andre har jobb eller foreldre som kan bidra økonomisk. Jeg vet jeg kun er 18 år men jeg er nesten avhengig av å etablere meg økonomisk mens jeg studerer.. Hva kan jeg gjøre hvis jeg ikke får jobb vedsiden av skolen? Skal jeg gå til NAV?

SVAR

Besvart 14.11.2018 22:04:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik lager du en god CV

CVen kan avgjøre om du får den jobben du drømmer om. Men hva skal en god CV inneholde, og hvordan bør den se ut?

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle