Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for mamma etter skilsmissen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år og foreldrene mine skal gå fra hverandre. Vi har ikke så god råd og mamma er egentlig ganske deprimert. Det er meg, lillebror påå 3 år og mamma som må bo sammen. Jeg vil at mamma skal være glad, at henen ikke trenger å være så deprimert. Og at lillebroren min ikke vokser opp slik beg vokste opp. Akkuart nå bor vi i et hus, men vi skal flytte til en leilighet. Jeg har mye klærog møbler og trenger stor plass. Men mamma og lillebror må dele soverom. Lillebror er 11 år yngre enn meg og mamma er ganske ung. Men når han er 8 så har vell jeg flyttet. Men jeg vil bare ha den sikkerheten. Den jeg har nå.. jeg hater å skifte fra vaner. Og jeg tenker på det hele tiden.

SVAR

Besvart 15.11.2018 14:32:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med noen om foreldrenes samlivsbrudd

Selv om skilsmisse er vanlig i dag, kan det likevel være vondt for den enkelte! Skulle DU ønske du hadde noen andre å snakke med som også har opplevd skilsmisse? På mange skoler i landet kan du det.

 

Les mer
attach_file

Familier med dårlig råd kan få støtte til aktiviteter

I Norge skal du ha mulighet til å delta i fritidsaktiviteter og gå i bursdag, selv om foreldrene dine har en vanskelig økonomi.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle