Hopp til hovedinnholdet

Fungerer ikke i en jobb eller skole. Er livredd for å ende opp på gata.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

17 år, sliter psykisk og fungerer ikke i en jobb eller skolesammenheng. Har skolens rekord i fravær. Blir fort lei av ting og klarer aldri å fullføre et prosjekt før jeg hopper til neste prosjekt. Jeg blir snart 18 og da forsvinner barnetrygden. Så hvordan kan jeg skaffe meg penger ? Er livredd for å ende opp i gata. Hjelp!

SVAR

Besvart 19.11.2018 11:34:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Individuell plan

Har du behov for langvarige og koordinerte tjenester fra flere instanser, kan du ha rett til en individuell plan. Du kan selv be om dette, men både kommunen og helseforetaket har plikt til å ta initiativ til å lage en individuell plan. Hvis du vil skal du få mulighet til å delta aktivt i utarbeidelsen av planen.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle