Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt flere saker med barnevernet i mitt liv, men får ikke noe hjelp

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Faren min er naver, og har ikke så godt råd. Han får barnepensjon fra meg, hva er barnepensjon? Og han vil ikke betale ting som mobilabonnoment eller klær til meg. Han bruker minst mulig penger på meg og gir meg nødvendige ting som overmadrass til bursdagen, noe jeg har trengt lenge fordi jeg fikk vondt i ribbeina fordi madrassen min er ødelagt. Han deltar ikke i mitt skoleliv i det hele tatt, og har ikke mobil og bruker ikke mailen sin så skolen kan ikke ta kontakt med han på andre måten en mail i posten. Jeg har hatt flere saker med barnevernet i mitt liv som startet med at jeg ikke gjorde lekser, ikke hadde mat med på skolen, og nylig bekymringsmelding i fjor der de opprettet en sak som startet veldig ukormfortable samtaler som endte opp med at ingenting ble gjort, så jeg vil ikke kontakte barnevernet igjen. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg gjøre noe i det hele tatt?

SVAR

Besvart 04.12.2018 20:44:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
account_circle