Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg til sommerferien!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sitter nå hjemme og gruer meg til sommerferien. Hver ferie sitter vi hjemme. Da mener jeg alle feriene. Jeg har lust og dra til utlandet, men vet vi ikke har råd. Jeg pleier og late som om jeg ikke vil dra til itlandet fordi jeg ikke vil at mamma skal få dårlig samvittighet for og ikke kunne gi oss den muligheten. Men nå er jeg lei, jeg har en lillesøster og en storesøster. Storesøsteren min bor ikke hjemme lenger, hun er 19. Men jeg har en lillesøster på 10 som har veldig lyst og dra. Jeg gruer meg allerede til sommerferien. Jeg vet hvor dritt det er når man får spørsmålet «hva skal du i sommer». Og jeg husker selv hvor tøft det var når jeg gikk på barneskolen pg vi snakka om det høyt. Jeg er bare så lei av og alltid må si «jeg skal være hjemme». Det er ikke noe gøy lenger. Jaja, blir sikkert en sommer hjemme i år og.

SVAR

Besvart 03.03.2019 21:09:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Familier med dårlig råd kan få støtte til aktiviteter

I Norge skal du ha mulighet til å delta i fritidsaktiviteter og gå i bursdag, selv om foreldrene dine har en vanskelig økonomi.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle