Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få støtte til behandling og såle, jeg har plantas fascitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 19 år som har jobbet som servitør siden jeg var 16. Etter noen måneder inn i jobben fikk jeg plantar fascitt i begge føttene. Jeg dro til legen og ble henvist til en såle/sko tilpasning, men jeg dro aldri fordi jeg ikke hadde råd. I dag jobber jeg både i restaurant og i klesbutikk, hvor jeg får veldig vondt i føttene. En av grunnene til at jeg har jobbet siden jeg var 16 er pga. at min mor er uføretrygd og har derfor ikke råd til å betale mine utgifter og måtte derfor trå til selv. Enda verre er det nå som jeg er myndig og NAV krever at jeg skal hjelpe mor selv når jeg ikke tjener så godt med penger. Jeg har prøvd å gjøre litt forskjellig for å få føttene til å bli frisk, men jeg tror siste utvei er trykkbehandling og kjøp av godt dempende sko, hvor begge behandlinger er dyrt. Jeg har virkelig ikke pengene til det og går på skole fulltid + vonde føtter som gjør at jeg ikke kan jobbe nok til å få råd. Finnes det noe form for støtte jeg kan få? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 25.03.2019 11:05:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
account_circle