Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg hindre broren min i å være skadefro?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en storebror som har veldig bra jobb, han er 25, tjener sikkert rundt 800 tusen lovlig. Samtidig har jeg en onkel som har tatt veldig dårlige valg økonomisk og idag har store problemer og en syk kone, og måtte flytte på sosialbolig med deres 4 barn. Broren min er skikkelig hånlig over det og skadefro, jeg vet at det er frustrasjon over at han ikke har kjæreste. Jeg har sagt at det er når han tenker slik at det skremmer jenter vekk, men han nekter å høre, han snakker ofte med pappa i tlf om kjæresteemne og om å ta livet sitt, han er veldig desperat og han lar det gå utover onkelen min som aldri hadde problemer med jenter i sin ungdom, og det er ikke fair. Han sier selv at han tar mange initiativ over jenter, men at de ikke liker ham, jeg holder det for veldig sannsynlig, fordi han er veldig smart og 186cm høy og veldig flott, god til trompet og når han er positiv, er han fantastisk. Hjelp meg, hvordan kan jeg hjelpe ham til å skjønne at han må slutte å være skadefro

SVAR

Besvart 29.05.2019 13:27:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle