Hopp til hovedinnholdet

Fattig familie og penger til mat.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lever i en stor familie som spiser veldig mye. Og jeg har mye historie i familien min. Som gjør at vi ikke kan ta lån til et hus. Å siden vi ikke har råd til et hus så må vi bo i en liten leilighet som er ganske liten til vår familie. Å mammaen min er god i økonomi som gjør at vi får en del ut av pengene, men nå skjedde det noe som ikke er greit. Vi hadde akkurat nok til denne uka til mat og sånt, men så trakk staten fra oss penger til studielånet, men vi har rettigheter til å ikke betale studielånet i mammas situasjon å vi har papirer på det, men de gjorde det allikevel å de har gjort det før å de gjør det igjen. Å de skulle årne opp i det, Men det tar tid å få pengen. Å vi dro til nav også, men det tar rundt tre dager å få penger ifra de også. Å som jeg sa vi er en stor spiser familie som gjør at vi kommer til å spise opp mat på to sek og bruke bensinen opp fort. Å staten sier det finnes ingen fattige folk i Norge. «Staten vi tar noen penger derifra som de må leve på» meg

SVAR

Besvart 19.09.2019 11:46:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Familier med dårlig råd kan få støtte til aktiviteter

I Norge skal du ha mulighet til å delta i fritidsaktiviteter og gå i bursdag, selv om foreldrene dine har en vanskelig økonomi.

 

Les mer
account_circle