Hopp til hovedinnholdet

Kan kommunen betale en leilighet for meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og lillebroren min på 8 bor sammen med moren vår jeg er 16 år. Er det mulighet for at kommune betaler en liten leilighet for meg, som jeg kan bo i? Må dele rom med broen min, og leiligheten vi bor i er ikke så stor. Tar aldri med meg venner hjem på grunn av at jeg synes det er litt flaut. Men om jeh bor alene, så er det ikke så farlig, for da bor jeh jo alene i et hus. Da kan jeh også invitere over venner.

SVAR

Besvart 04.02.2020 10:57:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Familier med dårlig råd kan få støtte til aktiviteter

I Norge skal du ha mulighet til å delta i fritidsaktiviteter og gå i bursdag, selv om foreldrene dine har en vanskelig økonomi.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle