Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få meg høyere inntekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går nå siste året på vgs og har nylig flytta ut. Pappa betaler leie og strøm, men grunnstipend på 2000kr er ikke helt nok å leve på. Jeg får ikke hjelp fra nav pga forsørgeransvar, problemet er at den forsørgelsen begrenser seg til at pappa betaler leie-dtrøm samt hjelper litt til når stipendet er tomt, og det føles egt ut som jeg har null frihet i hverdagen, pengene kan kun brukes på en slags overlevelse og som regel er jeg tom før månedene er over. Jeg har prøvd å få meg jobb, men småbyen jeg bor i føles bare som et prakteksempel på sentraliseringas konsekvenser, verken mamma eller pappa har jobb heller nå. Når jeg flytter håper jeg å finne noe.. Jeg bor samt for nærme til å kunne få noe bortebostipend Dette føles egt bare ut som et langt klagebrev, men jeg føler jeg har mista mye troa på systemet i det siste, jeg sliter med å forstå hvordan jeg blir ivaretatt sånn tinga er nå. Jeg lurer derfor på om dere har noen råd til hvordan jeg kan forbedre situasjonen

SVAR

Besvart 10.02.2020 09:49:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
account_circle