Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg søke økonomisk hjelp til tannlege hos NAV?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I fjor dro jeg mye til tannlegen for behandling og slikt, og siden jeg fylte 20 det året så fikk jeg rabatt, så det gikk helt ok. Helt på slutten av året fikk jeg beskjed om at jeg må trekke to tenner (de har lagt midlertidlig fylling på de, det har nå vært der siden august). Jeg flyttet vekk på studie så jeg fikk ikke muligheten til å dra ned igjen pga trangt om penger, og nå har jeg ikke råd til å trekke to tenner, men jeg vet ikke hvor reelt det er om jeg går rundt med to midlertidlige fyllinger i tenner som tannlegen ville trekke i flere år til jeg har økonomi til tannlege. vil legge til at jeg lever på bare stipend, og min mor betalte tannlege da det var rabatt men hun har ikke råd til å dekke full pris, og det har heller ikke jeg. er det noe som helst jeg kan gjøre eller må jeg bare vente på stødig økonomi?

SVAR

Besvart 20.05.2020 19:31:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tannlege - pris og timebestilling

Tannlegetimer er gratis ut samme året som du fyller 18 år. Deretter betaler du 25 prosent av prisen ut året du fyller 20 år.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
account_circle