Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ikke bra fordi vi er fattige. Vi reiser aldri til utlandet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føller meg veldig fattig:/ vi har veldig lite hus og vi drar aldri til utlandet om sommeren og jeg blir flau over huset og feriene mine pluss de er ikke gøye. Jeg dele rom med lille broren min og store broren min har klærne på mitt rom. Om ferien reiser vi til camping plasser. og sover i telt og det er ikke gøy en gang jeg har så lyst å reise ut til utlandet osv... men i år blir jo det annerledes på grunn av korna men det går jo Ann og reise til Danmark og det vil jeg reise. Har do noen råd eller noe? Tips til hvordan jeg kan føle meg bedre? Hvordan jeg kan ordene det?

SVAR

Besvart 07.06.2020 11:40:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle