Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg kjøpe i gave til kjæresten til broren min som bor i USA?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei jente 13 her. min bror (24) er sammen med ei jente fra texas (24) henne har vert på besøk i norge i sommerferien. min bror bor rett vedsiden av oss. på de måntene hun var her har vi blitt veldig gode venner. etter hun hadde reist var jeg på fjellet å kjøpte et postkort og et smykke som jeg sente. men det var bare postkorte som kom frem, og nå er det jo jul å jeg prater med hun dagelig å jeg vil gi hun en gave, men vit ikke hva, og om det er veldig vandlig at posten stjeler. så jeg trenger litt gavetips, jente er som sagt 24 hun er liten og tynn hun er ikke jålete så sminke er ikke et erltannativ, hun har ganske lite penger , hun bodde i en campingvogn for ikke lenge ukene siden. nå bor hun i et hus på et kollektiv, hun har ikke mye fritid hun jobber mye og resten av tiden bruker hun på lekser og spising. så har dere noen tips

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Du kan kjøpe henne et smykke, som hun fikk sist, et armbånd eller andre pynteting. Du kan kjøpe henne en bok, klær eller noe til skolen? Husk bare på at jo større og tyngre det du skal sende er, jo dyrere blir det å sende. Jeg tror hun blir kjempeglad uansett hva hun får - rett og slett fordi du tenkte på å gi henne gave og sende det hele veien til USA! Du kan jo også spørre broren din hva han tror hun kunne tenke seg eller sette pris på.

I forhold til sending så tror jeg det beste er å spørre på posten hvordan det er lurt å sende og om det er vanlig at det blir borte i posten. Jeg tror ikke det er vanlig at det blir stjelt, men det er nok ikke lurt å sende det som et vanlig brev. Dette vet de mye bedre enn meg, og de kan hjelpe deg med sendingen. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker