Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ei jente, men hun liker ikke meg.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg er forelsker i en jente 1 år eldre enn meg men hun liker ikke meg hva kan jeg gjøre????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Å føle at man er noens andrevalg er alltid vondt. Det å bli avvist av noen man har følelser for kan være veldig vanskelig – uansett om man er 15 eller 50. Men det er dessverre ikke sånn i livet at alle følelser vi har for andre blir gjengjeldt. Noen ganger må man bare innfinne seg med at den man liker ikke føler det samme tilbake, men jeg syntes selvfølgelig ikke at du skal gi opp før du har gitt det en sjanse. 
Det aller viktigste er at du viser hvem du er. Ta kontakt, fortell om deg selv, men glem heller ikke å spørre litt om henne. Føler du at dere får god kontakt kan det være et tips å begynne å flørte litt. Jeg legger ved noen tips du kan ta en titt på. Jeg tror du fort kan få bruk for disse.

Jeg legger også ved en artikkel med noen tips til hva dere kan snakke om. Denne kan det være lurt å lese slik at du alltid vet at dere har noe å snakke om. Jeg tipper at dere begge har noen hobbyer dere liker å drive med, snakk om disse. Veldig ofte utvikler samtalen seg enkelt så fort en av dere har tatt kontakt.

Les gjerne artikkelen jeg legger ved om det å ta det første steget. Denne kan du få bruk for om forholdet mellom dere skulle utvikle seg til å bli noe mer enn bare vennskap. Se gjerne litt på denne også.

Til slutt legger jeg ved en artikkel med noen tegn til om hun liker deg eller ikke. Denne kan du få bruk for når du skal finne ut av hva hun føler.

Ellers er det viktig at du er deg selv og at du ikke er redd for å ta initiativ. Det tror jeg hun vil sette pris på.

Skulle det vise seg at hun ikke liker deg vil jeg anbefale deg å prøve å gå videre. Jeg skjønner at det kan være vanskelig, men jeg kan love deg at det kommer andre jenter som er minst like bra.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker