Hopp til hovedinnholdet

Min kjæreste skal i militæret etter sommeren

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 18 år som er sammen med en gutt som skal i militæret etter sommeren. Når han reiser har vi vært sammen i 2 år. Jeg gruer meg veldig til dette og er redd savnet kommer til å ta for mye over. Jeg gruer meg allerede selvom det er så lenge til, og trenger råd for å tenke positivt om dette. Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å se han men han skal ganske langt vekk. Utenom dette krangler vi ganske mye pga sjalusi i forholdet. Det er alltid jeg som legger opp til dette fordi jeg ikke takler jentevennene hans alltid. på grunn av mye krangling har han blitt litt lei av forholdet, men det begynner å komme seg tilbake igjen og vi har det veldig bra nå, utenom at han skal reise vekk for et helt år i militæret..

SVAR

Besvart 27.11.2014 23:33:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle