Hopp til hovedinnholdet

Men er det dårlig fra faren min at han gir meg nye ting å ikke gir noe til broren min, mens mamma gir ting til broren min å ikke til meg??

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:-)

visste ikke helt hvilken kategori jeg skulle bruke:/

Jeg er en jente på 15 år. moren å farn min bor ikke sammen lenger. jeg bor hos mamma å er en sjelden gang hos pappa.


Mamma har ikke god råd, men det har pappa, så jeg `bruker`han for få meg ting. Alle har jo ønsker om gode nye å grukbare ting. det har jo jeg også. Hvis jeg ønsker meg noe nytt drar jeg til pappa å sier hva jeg ønsker meg. Han sier jo selvfølgelig nei hvis d er noe veldig dyrt, men jeg presser ham til å si ja. Jeg klarer jo som regel å krangle meg til noe, men jeg sitter igjen med det nye mens broren min ikke får noe som helst av pappa. Jeg får ting i hytt å pine, men broren min får ingenting. Det plager meg. Jeg får kjempe dårlig samvittighet etter at jeg har fått noe, for jeg tenker på hvordan jeg behandler bådde pappa å broren min. Enkelte ganger ser jeg jo at broren min er litt rar en stund etter at jeg har fått meg noe nytt og jeg skjønner han jo, men de er jo han som får nye ting hos mamma å ikke jeg, Men er det dårlig fra faren min at han gir meg nye ting å ikke gir noe til broren min, mens mamma gir ting til broren min å ikke til meg??

Mamma er irritert på pappa fordi bare jeg får ting hos han, men pappa er irritert på mamma fordi broren min bare får ting hos henne. Ingen av dem har visst egentlig sett at de har et`favorittbarn`hver som jeg kller det.

Hva kan jeg gjøre for å få ting litt på stell??

Hilsen fra jente 15

SVAR

Besvart 20.08.2008 21:29:44
account_circle