Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får jeg stoppet abonnementet mitt på Flirtfair.no?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. jeg kjøpte premium på nettsiden flirtfair.no/sidesprang.no dette er vist to like sider som går om hverandre. jeg tenkte å prøve premium for morroskyld så jeg kjøpte 14 dager kr 49. jeg tenkte å avslutte det rett etterpå for å slippe og bli trekt for mer premium om 14 dager. nå har det gått 13 dager og jeg har fortsatt ikke fått avsluttet dette. jeg har sendt dem 5 mail på to forskjellige mail adresser de har. forsatt ingen respons. står at man kan ringe et nummer for å prate med kundeservce også men det er et nr til østrike så kommer ikke til å klare å prate med dem og det koster sikkert flesk. føler jeg har blitt lurt. imorgen blir jeg trekt for 3 måneder med premium. og sånn kommer det bare til å fortsette.. jeg tenker at siste utvei er vel om banken kanskje kan avslutte dette? om banken bare stopper trekkene eller har mulighet til å slette kontopplysningene mine på nettsiden. om dette er mulig håper jeg at jeg ikke får problemer med nettsiden. kan banken min hjelpe meg? TFS!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Ut fra det du skriver høres det ut som om denne nettsiden er useriøs, og jeg skjønner at du føler deg lurt.

Det du bør gjøre aller først er å lese vilkårene for abonnementet du har tegnet nøye, sånn at du er helt sikker på at du ikke har inngått en avtale med en viss bindingstid eller noe lignende.

Når du har lest vilkårene, og forsikret deg om at du ikke har inngått noen avtale om bindingstid, må du sørge for å få stoppet betalingen. Jeg syns det høres ut som en god ide å kontakte banken din. De har helt sikkert vært borti lignende saker før, og da kan de nok enten hjelpe deg med å få stoppet betalingen, eller så kan de veilede deg videre.

Kanskje du også bør ringe det nummeret som er oppgitt på Flirtfair sine nettsider? Jeg skjønner at du helst vil unngå dette, men det kan være at det er eneste utvei når de er så useriøse at de ikke svarer på e-post. Si at du har sendt dem flere e-poster om at du ønsker å si opp abonnementet ditt uten å få svar, og krev å få en skriftlig tilbakemelding på at abonnementet ditt er sagt opp og at de ikke kommer til å trekke deg for betaling av videre abonnement.

Hvis du etter å ha fått stoppet betalingen allikevel mottar krav om betaling, eller varsel om inkasso må du ikke la deg skremme av dette. Hvis du får flere betalingskrav av Flirtfair.no så sender du dem en skriftlig tilbakemelding og viser til at du har sagt opp abonnementet ditt, og at du ikke kommer til å betale flere krav fra dem. I denne e-posten må du også legge med de tidligere e-postene du har sendt dem, sånn at du kan dokumentere at du har sagt opp abonemmentet ditt skriftlig.

På nettsiden Slettmeg.no finner du kontaktinformasjonen til Flirtfair. Jeg regner med at du allerede har all denne kontaktinformasjonen, men jeg legger med en link til Slettmeg for sikkerhets skyld.

Jeg håper det ordner seg! 

Hilsen juristen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker